Sklandraušu cepšana Ancē

Draugu kompānijā vai ar ģimeni pieredzējušu meistaru vadībā izcep sklandrausi pats un saņem Ances Sklandraušu cepšanas asociācijas sertifikātu.
Sklandraušu cepšana Ancē
Sklandrausis ir tradicionāls latviešu ēdiens, īpaši Kurzemē. Tas ir salds pīrāgs, gatavots no rudzu miltiem un pildīts kārtās ar kartupeļu un burkānu pildījumu, apbērts ar ķimenēm. To parasti ēd aukstu ar tēju vai pienu.   Sklandrausis ir reģistrēts kā pirmais ES līmenī aizsargātais lauksaimniecības produkts Latvijā un iekļauts Eiropas Komisijas reģistrā kā "Garantēta tradicionālā īpatnība".
Darba laiks
Iepriekš piesakoties
Pakalpojumu iespējas
  • Praktiskās darbnīcas
Kontakti
  • Tālr.: +371 26307029